Bestilling
Du modtager din bestilling i løbet af en uge. Hvis linserne ikke findes på lager, får du besked om det med det samme. Har du ikke modtaget et brev en uge efter, at du bestilte dine linser, skal du kontakte os, så vi kan finde ud af, hvor din bestilling befinder sig.

Bytte-og fortrydelsesret
Du kan bytte dine linser, indenfor de første to uger, efter at du har sendt din bestilling. Dette forudsætter, at du ikke har brudt emballagen. Hvis du ønsker at bytte dine linser til en anden model, skal du returnere dem sammen med oplysninger om dit navn, e-mailadresse, referencenumret på din første bestilling, samt oplyse hvilke linser du ønsker i stedet. Hvis du ønsker at få dine penge tilbage, sætter vi pengene ind på din konto. Husk at oplyse registrerings- og kontonummer, samt navn og swift kode på din bank. Vi har dog ikke mulighed for at refundere transportomkostningerne.

Aldersbegrænsning
Der er ingen aldersbegrænsning for brug af linser. Personer under 18 år skal dog have tilladelse fra deres forældre eller værge, for at bestille linser hos os. Når du accepterer købsvilkårene, bekræfter du samtidigt, at du har fået tilladelse, hvis du er under 18 år.

Klarna Faktura: Køb nu - betal efter levering!
Når du betaler via Klarna faktura forløber dit køb trygt og enkelt. Du behøver aldrig angive dine kortoplysninger og du betaler efter du har fået varerne.

- Få altid dine varer inden du betaler
- Altid 14 dages betalingstid
- Du behøver aldrig udlevere kortoplysninger
- 14 dages fortrydelsesret i henhold til gældende forbrugerlovgivning*
- Download dine fakturaer fra klarna.dk
- Mulighed for delbetaling

En afgift på 25 kr per køb tilkommer. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr samt morarenter på 8.20 %. Ved købet foretages en kreditafprøvning som i særlige tilfælde indebærer at kreditoplysninger indhentes.

Personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning. Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser, identificering, kreditafprøvning og markedsføring. I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer.

* Gælder ikke alle varer og tjenester f.eks. flyrejser, arrangementer og specielt fremstillede varer.