Svar - Produkt og sortimentspørgsmål
Spørgsmål: SP: 1. Hvad betyder "kosmetiske linser" eller "linser uden styrke"? 
Svar: SV: "Kosmetiske linser" eller linser uden styrke" er linser, som kun ændrer øjets farve og/eller udseende. De korrigerer ikke for synsfejl.

Spørgsmål: SP: 2. Hvorfor behøver jeg linsevæske og hvilken væske skal jeg vælge? 
Svar: SV: Linsevæske bruges til at rengøre, skylle, desinficere og opbevare dine linser. Du kan principielt anvende alle linsevæsker, så længe de er beregnet til bløde linser. Det er dog vigtigt, at du benytter den samme linsevæske, når du først har taget et par linser i brug. Ønsker du at skifte linsevæske, skal du vente til du tager et par nye linser i brug. 

Spørgsmål:SP: 3. Hvorfor står der "FL" på visse linser
Svar: SV: FL er en forkortelse af Freshlook, og er et Ciba Visions’ varemærke. Det findes på ALLE deres linser som en kvalitetsgaranti. Enhver optiker vil altid kunne se, hvilken type linser du bærer, uden at du behøver at have den oprindelige emballage med dig. FL er kun synligt, når linserne ligger i linseetuiet, mærket er derimod ikke synligt, når du har linserne på.

Spørgsmål: SP: 4. Hvor stor bliver forandringen, når man bruger farvede linser?
Svar: SV: Hvor stor forandringen bliver, afhænger af din egen øjenfarve, og om du har lyse eller mørke øjne. Hvilket lys du befinder dig i har også betydning for den ønskede effekt. Du får den bedste effekt i stærkt solskin, og mindre effekt i fx mørke lokaler. Hvilken effekt du opnår, afhænger også af hvilke linser du vælger. Colors og Colorblends er udviklet til at forandre din øjenfarve. Dimensions forstærker og fremhæver lyse øjenfarver (særligt blå og grå øjne), så dine øjne bliver større og klarere. 

Spørgsmål:SP: 5. Vil den farvede linse dække hele mit øje (inklusiv pupillen)? 
Svar: SV: Farven på linserne dækker ikke pupillen. Der er et gennemsigtigt "hul" til pupillen, så dit synsfelt ikke påvirkes

Spørgsmål: SP: 6. Hvad adskiller de forskellige linsemodeller? 
Svar: SV: Colors og Colorblends forandrer din øjenfarve. Hvor stor forandringen bliver, afhænger af din naturlige øjenfarve, og om du har lyse eller mørke øjne. Dimensions forstærker og intensiverer din naturlige øjenfarve uden at ændre den radikalt. 

Spørgsmål:SP: 7. Jeg har mørke øjne, hvilke linser skal jeg bruge for at få grønne øjne? 
Svar: SV: For at kunne give et præcist svar skal man se øjet. Men vi anbefaler at du vælger enten Colorblends green eller Colors green. Det lys, du befinder dig i, spiller også en afgørende rolle for resultatet. Jo stærkere lys, jo bedre effekt. 

Spørgsmål:SP: 8. Hvad er forskellen på Colors og Cororblends linser? 
Svar: SV: Colors’ linser tilføjer kun farve og giver en forholdsvis ensartet farveændring. Colorblends linserne derimod består af tre lag: et med farve, et med "mønster" (let meleret - som giver et mere naturligt udseende), og et med en ring rundt om iris. 

Spørgsmål: SP: 9. Findes der forskellige størrelser på linserne? 
Svar: SV: Alle linserne findes kun i en størrelse, som passer alle.

Spørgsmål: SP: 10. Jeg har brune øjne, hvordan får jeg grønne øjne?
Svar: SV: For at kunne give et præcist svar skal man se øjet. Men har du brune øjne og ønsker grønne, skal du vælge enten Colorblends Green eller Colors Green

Spørgsmål: SP: 11. Jeg har ikke anvendt linser før, hvad behøver jeg for at komme i gang, og hvad koster det?
Svar: SV: For at prøve vores farvede linser behøver du kun at købe et par linser og linsevæske. Et par linser koster 199 kr og en startkit koster 39 kr. Hertil lægges et fragtgebyr på kr. 49,- uanset hvor mange linser du bestiller. Totalt koster en startpakke: 287 kr. Du modtager desuden et gratis linseetuí og en udførlig brugsanvisning. 

Spørgsmål:SP: 12. Hvilke linser skal jeg bruge, når jeg har blå, grå eller grønne øjne, og gerne vil have brune øjne? 
Svar: > SV: Du skal vælge Colorblends Brown, hvis du har blå, grå eller grønne øjne, og ønsker brune øjne. De øvrige farver Colorblends Honey og Colorblends Pure Hazel kan give et gulligt skær. 

Spørgsmål: SP: 13. Hvorfor er jeres priser væsentlig billigere end hos optikeren? 
Svar: > SV: Vi har specialiseret os i farvede linser og modelinser. Vi har derfor mulighed for at indkøbe store leverancer til en god pris

Svar - Spørgsmål angående anvendelse af linser 
Spørgsmål: SP: 1. Hvor gammel skal man være for at anvende farvede linser? 
Svar: SV: Der findes ingen aldersbegrænsning for at bruge farvede linser, men personer under 18 år skal have deres forældres eller værges godkendelse, for at bestille linser hos os. 

Spørgsmål: SP: 2. Hvad menes med "højre" og "venstre" linse? 
Svar: SV: Der er ingen forskel på højre og venstre linse. Du bør dog fortsætte med at bruge samme linse i højre øje og samme linse i venstre øje, som du startede med, da du brød emballagen. På denne måde undgår du at overføre bakterier mellem øjnene

Spørgsmål: SP: 3. Behøver jeg at tage en synstest hos optikeren, inden jeg bestiller farvede linser hos jer? 
Svar: SV: Vi sælger kun kosmetiske linser, som ikke korrigerer for synsfejl. Du behøver derfor ikke at få taget en synstest, inden du bestiller linser hos os

Spørgsmål: SP: 4. Kan jeg anvende linser, selvom jeg har et normalt syn? 
Svar: SV: Ja, vores linser forandrer ikke dit syn, de forandrer kun din naturlige øjenfarve

Spørgsmål: SP: 5. Er det nødvendigt at en optiker måler, hvilken størrelse linser man behøver? Findes der forskellige størrelser på linserne ? 
Svar: SV: Nej, alle vores linser er samme størrelse, der passer alle.

Spørgsmål: SP: 6. Hvad betyder "månedslinser" og hvor lang tid kan jeg anvende dem? 
Svar: SV: Månedslinser kan bruges i en måned, efter du har brudt emballagen. Hvor ofte du anvender dem under denne måned er op til dig

Spørgsmål: SP: 7. Hvorfor kan jeg kun anvende linserne i en måned? Og hvad sker, hvis jeg bærer dem LÆNGERE end en måned?
Svar: SV: Producenten af linserne garanterer, at linserne kan anvendes i en måned, hvis man følger de medfølgende forholdsregler. Efter en måned vil linserne ikke længere være nye og friske. Linsernes elasticitet vil mindske og det bliver sværere at rengøre dem. Når du bruger linserne kommer de i kontakt med bakterier og proteiner. Disse forsvinder ved rengøring af linserne, men når elasticiteten mindskes, kan du ikke længere rengøre dine linser grundigt nok. Hvis du bruger linserne ud over en måned, øger du din risiko for en øjeninfektion. 

Spørgsmål: SP: 8. Jeg har problemer med isætning af mine linser, hvad gør jeg forkert? 
Svar: SV: Vi anbefaler dig, at du læser brugsanvisningen, som du modtog sammen med dine linser – du kan også downloade den fra vores hjemmeside. Hvis dine linser laver en fold eller ikke sidder korrekt, skal du forsigtigt tage linserne ud igen og tjekke om de vender forkert. Hvis du har fået luft ind mellem linsen og øjet, skal du lukke øjnene og forsigtigt masserer den del af øjenlåget, som dækker linsen. 

Spørgsmål: SP: 9. Kan linserne give nogen form for allergisk reaktion? 
Svar: SV: Nej, vi har ikke kendskab til nogen tilfælde af allergi pga. linserne. Men hvis du er syg eller dine øjne er hævede, fraråder vi at du anvende linserne.

Svar - Bestillings- og leveringsspørgsmål 
Spørgsmål: SP: 1. Hvor lang tid går der, inden jeg modtager mine linser, efter at jeg har bestilt ? 
Svar: SV: Der går ca. 2-4 arbejdsdage, inden du modtager dine linser

Spørgsmål: SP: 2. Hvis jeg bestiller linser hos jer, binder jeg mig så til at købe nye linser hver måned? 
Svar: SV: Nej, du er ikke bundet til at købe linser hos os hver måned. Når du vil have nye linser indtaster du blot en ny bestilling. 

Spørgsmål: SP: 3. Hvad gør jeg, hvis jeg vil bytte linserne til en anden model?
Svar: SV: Du kan bytte dine linser til en anden model inden for 14 dage, forudsat at du ikke har brudt emballagen. Når du returnerer linserne, skal du oplyse dit navn, adresse, navnet på de nye linser du vil have, samt opgive dit ordrenummer. Vi sender herefter de nye linser, du i stedet vil have.